Een nieuw logo of een restyle? Hubert Schunken in Landgraaf is specialist in het realiseren van huisstijlen en logo ontwerp. Voor grote bedrijven voor zzp’ers.
Opname studio, arrangementen, mixen, mastering, reclame, jingles, of het restaureren van oude opnames zoals vinyl is onze specialiteit.
Schunken creatief en anders
Schunken creatief en anders
Informatie over mijn werk neem contact met mij op
Bel 0620436878 of mail naar info@schunken.nl
Jouw bedrijf is meer dan een logo of een website. Met een overtuigende, goed vormgegeven huisstijl, laat je zien wie je bent en waar je voor staat.
Hubert Schunken biedt al jarenlang een breed scala aan diensten aan, waaronder vormgeving. Naast het ontwerpen van posters, banners en websites heeft Schunken zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in 3D-vormgeving. Deze technologie heeft de manier waarop bedrijven en organisaties zich presenteren volledig veranderd en is daarom een belangrijk onderdeel geworden van ons dienstenpakket.
Met behulp van 3D-vormgeving kan Schunken op indrukwekkende wijze een verscheidenheid aan objecten ontwerpen en visualiseren, zoals producten, gebouwen, interieurs en landschappen. Door deze objecten in een virtuele omgeving te plaatsen, kunnen ze op een realistische manier worden getoond aan potentiële klanten, waardoor deze een duidelijk beeld krijgen van hoe iets eruit zal zien voordat het daadwerkelijk wordt geproduceerd of gebouwd.
Daarnaast kan 3D-vormgeving ook worden gebruikt voor animaties en visualisaties. Zo kan bijvoorbeeld een geanimeerde video worden gemaakt om een nieuw product of concept te presenteren aan het publiek. Deze video's zijn niet alleen boeiend en aantrekkelijk, maar ook informatief en overtuigend.
Online en offline alle uitingen zijn belangrijk. Dus of het nu gaat om een goed logo, je website, je nieuwsbrief, advertenties, het inrichten van je social media, de signing van je pand of het verzorgen van je drukwerk, Hubert Schunken regelt het!
Kortom, met zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vormgeving en 3D-technologie is Hubert Schunken in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar visueel aantrekkelijke en effectieve manieren om zichzelf te presenteren.
Het is inmiddels een jaarlijks hoogtepunt in de vastelaovesprogrammering op L1. Je zou bekans kunnen spreken van ‘verplichte kost’ voor de echte carnavalsmuziekliefhebber: de Vastelaovend-Sjlinger-Mix
In de afgelopen veertien edities van de Vastelaovend Sjlinger Mix hebben meer dan 400 liedjes de revue gepasseerd. Dit jaar hebben we wederom meer dan 30 schlagers op originele wijze aan elkaar gemixt en verbonden. Naast het bekende materiaal van De John Tana, Kelly Van De Lump en Erwin, hebben we ook dit jaar weer ruimte gemaakt voor het minder bekende Limburgse repertoire van artiesten zoals Martino's, Joep Rademakers en Bart Janssen & Kristel Roulaux. Het was altijd al ons bewuste doel om een mooie mix te creëren tussen bekende en minder bekende liedjes, oud en nieuw materiaal.
Traditioneel en uptempo. Het zit er allemaal onverwacht afwisselend in. En probeer dat maar eens op een leuke wijze aan elkaar te breien.”, zegt Hubert. “Zo bevat de Vastelaovend-Sjlinger-Mix dus voor elk wat wils. Zeker toen ik een aantal jaren geleden luisteraars opriep om vooraf hun voorkeurliedjes door te sturen. Sindsdien krijg ik uit alle Limburgse hoeken en gaten originele, vaak minder bekende aanvullingen. Natuurlijk kan ik in één mix niet alles gebruiken. Maar het enthousiasme van mensen om mee te helpen inspireert mij wel enorm.”, bevestigt Hubert.
Meer producties van Hubert Schunken en voorbeelden vind je hier
Meer Vastelaovend Sjlinger Mix vind je hier
Muziek en nieuws, altijd op deze pagina
LANDGRAAF – De nieuwste versie van de Vastelaoves Sjlinger Mix is afgelopen vrijdag tijdens het LVK in Heerlen officieel in ontvangst genomen door Henk Hover. Helemaal klaar om in de week voor vastelaovend de ether ingeslingerd te worden op L1-radio. De mix werd aangeboden door maker en tevens Stadsprins van Landgraaf Hubert (1e) Schunken. Tevens werd Henk gedecoreerd met de felbegeerde stadsprins orde.
Wat acht jaar geleden begon als een origineel probeersel is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende traditie op de Limburgse radio. Ook dit jaar zijn de vaste luisteraars van het bekende dialectprogramma Plat-eweg dus weer verzekerd van een nieuwe, maar liefst veertig minuten durende, potpourri van meer dan tweeëntwintig bekende en minder bekende Limburgse vasteloavendsliedjes. In de afgelopen zeven edities van de Sjlinger Mix passeerden maar liefst 154 Limburgse vastelaovendsliedjes de revue. Elke mix bevat twee maal elf nummers; van Beppie Kraft tot De Patronaatsknöppele en van Nico Ploum tot Big Benny. Ze komen stuk voor stuk voorbij. Op een originele manier aan elkaar gemixt door Hubert Schunken, eigenaar van Nightshift Productions uit Landgraaf. “Wanneer je alle acht de mixen achter elkaar zou zetten, dan krijg je een vier en een half uur durende polonaise van Limburgse vasteloavesfolklore”, aldus Hubert. “Er is in de afgelopen veertig jaar zoveel Limburgse vasteloavesmuziek gemaakt, dat veel liedjes al lang weer zijn vergeten. De sjlingermixen werken ...
Ummer d’r Neaver (UDN) al jaren een begrip in Limburg Binnenkort start hun eerste theatertoer. Limburg Online had een gesprek met toetsenist Jo van de Laarshot over het wel en wee van deze populaire groep uit Kerkrade.
Ik schrok me rot! Mijn vrouw nam de telefoon op: iemand van radio 3 aan de lijn, hij wilde wat informatie. Mijn vrouw riep nog door de telefoon: “Ben je niet goed wijs, om zo vroeg te bellen!” Toen ik de telefoon over nam trok ik per ongeluk de stekker uit de muur en verbinding was verbroken. Dat had inderdaad de doorbraak kunnen zijn, maar we hebben de naam natuurlijk ook niet mee: ‘Ummer d’r Neaver’.
Hoe ben jij begonnen in de muziek? Wil je het hele verhaal horen? Ik kreeg ooit een folder van de muziekschool in de handen gedrukt en heb daar zes jaar opgezeten. Toen ik ging studeren ben ik gestopt en heb de muziek vervolgens een hele tijd gelaten voor wat het was. Het klinkt misschien raar, maar pas na mijn eigen bruiloft ben ik weer begonnen. Waarom? Ik kreeg een piano van mijn vader cadeau. In die tijd was ik ook liefhebber van synthesizer-muziek (zoals Klaus Schulze) en kocht ook een synthesizer om toch wat meer te gaan experimenteren met geluiden. Tot die tijd had ik nog nooit met iemand samen gespeeld. Ik kwam via een kennis bij een blaaskapel terecht. Daar speelde ik twee jaar een repertoire waar ik eigenlijk helemaal niets aan vond, maar ik deed veel ervaring op. Ik kwam in die tijd gitarist Ronald Scipio tegen die op dat ...
Op 6 juli aanstaande het nieuwe (langverwachte) album van de Schintaler wordt gereleased. Als voorproefje hierop hadden wij een interview met Frans Senden, toetsenist van de Schintaler. Wij voelden hem aan de tand over zijn muzikale verleden, privé-leven en natuurlijk de nieuwe CD.
Jouw begincarrière in een notendop? In 1994 ben ik gestopt met het conservatorium omdat ik een verzoek kreeg om in Duitsland een solo artiest (Willy Seits) te gaan begeleiden. Seits genoot toen veel bekendheid met het ‘Orginaal Nabtaal Duo’. Bij dit tweetal ontstond onenigheid en Willy wilde graag als soloartiest doorgaan. Zijn producer vond wel dat een band als begeleiding nodig was. Zo kwam er een formatie van vier mensen waarvan ik een van de muziekanten was. Hoe kwam je bij de Schintaler terecht? Ik stopte met Willy Seits in februari 1999. Hierna heb ik diverse studioprojecten gedaan, en in oktober 1999 kreeg ik een telefoontje van John Diederen. Hij vroeg of ik interesse had om bij de Schintaler te komen spelen. Dat doe ik nu sinds januari 2000.
Is het werken met de Schintaler een fulltime baan? Ik wil nu wat meer regelmaat in mijn leven. Na jaren toeren in Duitsland was ik het een beetje zat om steeds weer van huis te zijn. Ik werk momenteel bij de belastingdienst. Wel ben ik nog bezig met het arrangeren van liedjes voor carnavalsgroepen. Overigens wel wat op een lager pitje.
Hoe gaat het nieuwe album van de Schintaler klinken en is de nieuwe titel van ...
Dit nieuwe album van Renee Innemee staat vol met nummers van bekende liedjesschrijvers zoals Neil Young en Ray Charles. De CD bestaat voor een groot gedeelte uit covers, maar dat maakt dit album niet minder aantrekkelijk. Zeker omdat niemand minder dan de bekende muziekfamilie Innemee prominent aanwezig is op de CD. De Innemee’s staan altijd garant voor mooi, maar vooral kwaliteitsmuziek. Het album bevat veel rock en blues met nummers als ‘Gust of wind’, ‘Country home’ en ‘Knock on wood’ (een nummer dat al vele versies heeft gekend). Mooie arrangementen die herinneren aan vervlogen tijden van blues en rock. Verder staan er enkele van mijn meest favoriete nummers op. Het luisteren viel dan ook geen minuut tegen. Ik houd wel van dit soort muziek. Deze was vroeger in mijn vriendenkring al erg populair. Ook mijn complimenten voor de gezongen Engelse tekst. Er is absoluut geen spraken van een zogenaamd geforceerd accentje. Dit hoor je overigens vaak bij niet-Engelse artiesten. Dat maakt enorme afbreuk aan de productie. Maar zoals gezegd, op dit album klinkt het top. Houdt u van rock en blues, dan is deze CD een must, ik weet zeker dat u veel luisterplezier zult hebben.
Doch nit alwerm inne Edison ?! Ummer d’r Neaver
De groep ‘Ummer d’r Neaver’ timmert al heel wat jaren aan de weg. Eerst met veel succes in Kerkrade, maar de laatste jaren ook steeds meer in de rest van Limburg. In 2000 kregen ze het zelfs voor elkaar om de ‘Hot or Not’ te worden bij de muziekzender TMF met het liedje ‘Auwe Leem’. Dit liedje is te vinden op hun nieuwe CD ‘Doch nit alwerm inne edison ?!’. Op deze nieuwe CD vinden we natuurlijk weer een heleboel grappen en grollen van deze groep zoals we dat gewend zijn. Misschien af en toe wat te veel van het goede maar naar mijn mening blijft het leuk.
Liedjes als ‘www.limburg.alaaf’ zijn super en direct meezingbaar. Iets wat zeker nodig is voor een goed carnavalsliedje. Ook bevat deze CD live-opnames van onder andere ‘De Sjweiermam’, ‘Limburgs Beer’, ‘Tante Annie’ en nog veel meer. Deze opnames zijn vooral leuk voor de verzamellaar. Een optreden van Ummer d’r Neaver kun je echter niet op CD zetten, dat moet je live meemaken.
‘Auwe Leem’, nummer 14 op de CD, steekt een beetje de draak met de Limburgse artiesten die het alleen maar voor elkaar krijgen om liedjes klakkeloos te stelen. Je kent het wel: even een nieuwe tekst en klaar is kees. Een liedje wat hier ook een uitspraak over doet is ‘d’r Plagiaatsjlajer’. Dan heb je nog ‘Hant vier doa nog Tsiet Vuur’. Dit liedje vertelt het verhaal over een carnavalsslager die snel in elkaar is gezet om mee te doen aan het plaatselijke carnavalskonkoer. Ook dit verhaal ...
Tour de Frans Frans Theunisz
Ik zelf mag dan niet de grootste fan van Frans Theunisz zijn, maar ik was aangenaam verast bij het horen van deze nieuwe CD. Eigenlijk was er geen één nummer wat mij tegenviel. In de nieuwe stijl van Frans komt hier en daar zelfs de troubadour te voorschijn. Goed voorbeeld hiervan is het nummer ‘Mien leef Ketrien’. Vooral het arrangement van dit liedje is erg goed. Zoals gezegd was ik erg verast. Er is overigens voldoende afwisseling in deze CD: van polka tot wals. Nummer 11 is, zoals vanouds, een echte lekkere meezinger: ‘Geef miech mer Beer’. De titel spreekt voor zich, en de melodie heeft wel iets bekends waardoor het lekker in het gehoor ligt. De nieuwe reeds eerder in deze rubriek voorgestelde single ‘Mai de Belze Baj’ is natuurlijk ook aanwezig op dit album. Wanneer je dit een leuk liedje vond, dan zou ik de single in de schappen laten staan om direct het hele album te kopen. Neem nu nummer 13: ‘Es ich Meziek huur’, een voorbeeld van een liedje met een prachtig arrangement. Een ander nummer op het album neemt ons mee naar Griekenland: een vrolijk deuntje met als ingrediënt af en toe een stukje sirtaki in de melodie. Bij het zingen van het liedje ‘Joa ich bin Frans (Ich hub inne groete voot)’, aarzelt Frans een beetje bij het woord voot. Als u zelf de tekst even leest, snap u wel waarom. Ik hoor het de mensen al zingen in de cafés en zalen. Conclusie: Er zijn genoeg mensen die ‘Mister Sjeng oan de Geng’ allang hebben afgeschreven, maar ...
LANDGRAAF - Een van de bedenkers van de Missverkiezing Parkstad gaat volgend jaar van start met een nieuw regionaal evenement, het 'Parkstad Leedjes Konkoer'. De bedoeling van dit evenement is om carnavalsliedjes uit de Parkstad-gemeentes (ook de gemeente Nuth), te laten strijden om de felbegeerde 'Parkstad Sjlager' en op die manier de beste regionale vasteloavesliedjes bij elkaar te brengen.
Waarom dit konkoer? Ook in de Parkstad-gemeentes leeft carnaval ontzettend. De organisatie wil een frisse kijk geven op zowel de moderne als op het alom bekende vasteloaveswerk. Ieder jaar een nieuwe jury en niet steeds dezelfde mensen die beslissen wat goed is en wat niet. Ook wil men werken met een jury die niet in de zaal aanwezig zal zijn. Dat betekent dus een oordeel over het liedje zelf en niet over het optreden en de show op het podium.
Inschrijvingen De organisatie is op zoek naar deelnemers. In totaal is er plaats voor maarliefst twintig composities. Veel van de kandidaten zullen inmiddels al jaren meedoen aan plaatselijke vasteloavend-leedjeskonkoersen, maar niets is natuurlijk zo leuk dan je te presenteren als de winnaar van de 'parkstadsjlager'. Inschrijven is momenteel via internet mogelijk op de website www.schunken.nl. Daarnaast kunnen deelnemers bellen met het nummer 045 531 12 83.
Initiatiefnemers Het 'Parkstad Leedjes Konkoer' is een idee afkomstige van Hubert Schunken. Met dit konkoer wil hij een bijdrage leveren aan een impuls voor specifieke carnavalsliedjes ...
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.