Schunken.nl

/Grafische vormgeving/Opnamestudio/DJ Hubert Schunken/

Nightshift Productions opname studio

Nightshift Productions, al méér dan 10 jaar.
Vele producties vinden hun weg door de professionele inbreng van Hubert Schunken.
diverse soorten muziek worden in mijn studio opgenomen, van dance tot jazz van vastelaovend tot rock. Diverse genres tot een succes te maken, dat is het idee.
Ik beschik louter en alleen nog maar digitale apparatuur die voldoet aan de hoogste eisen.
Onze studio is dan ook ingericht met slechts enkel en alleen Apple computers met software plug-ins. Het hart van onze studio is Logic Pro X hier beneden zie u enkele voorbeelden van de mogelijkheden."Diverse genres tot een succes te maken, dat is het idee".
Hubert SchunkenStacks Image 1616
Nightshift Productions Studio
Nightshift beschikt over een eigen opname studio, arrangementen, mixen, mastering, reclame, jingles, of het restaureren van oude opnames zoals vinyl is onze specialiteit. Wij beschikken over een grote opnameruimte waar veel soorten opnames mogelijk zijn, het opnemen van een band het maken van midi georiënteerde muziek. Wij produceren zelf muziek deze knowhow komt natuurlijk ook van pas bij het verzorgen van geluidsapparatuur. Voor meer informatie klik op opnamestudio.
Stacks Image 1592
Arrangement
U heeft een arrangement nodig voor een compositie, geen probleem. Wij kunnen u track opbouwen vanuit midi, of sessie muzikanten uitnodigen. Wij beschikken over een grote geluidsbibliotheek, waardoor het inhuren van externe muzikanten vaak overbodig zal zijn. Bands kunnen ook bij ons terecht is u set-up te groot voor in de studio geen probleem wij doen ook opnames op locaties
Stacks Image 1589
CD Producties

Arrangement, opname, mix, edit, hoes-ontwerp, drukwerk en CD fabricage, Nightshift regelt het allemaal voor u, maar voordat het zo ver is krijgt u eerst de tijd om 100% tevreden te zijn met de opname. Doordat wij alleen werken met computer kunnen wij elke eindmix terug halen en dat wat u het beste vind klinken ook uiteindelijk op CD verschijnt. Meer informatie en voorbeelden.
Hier vindt u een aantal van onze producties:Niet commercieel verkrijgbare mixen

Stacks Image 2191


Enkele opdrachtgevers

  • VeTraNed
  • Limbo Express
  • Partycentra het Streeperkruis.
  • Paraat Brandbeveiliging B.V.
  • Parksjtad Leedjes Konkoer
  • Levend Kerstspel Nieuwenhagen

En nog veel meer klanten