Schunken.nl

/Grafische vormgeving/Opnamestudio/DJ Hubert Schunken/

Sjtadsprins

Sjtadsprins Groupies

Het gevolg van stadsprins Hubert 1e van Landgraaf gaat op carnavalsdinsdag mee in de grote‚ Landgraaf Optocht. Wie zin heeft om aan te sluiten, is van harte welkom; Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.
Schermafbeelding 2016-12-07 om 21.42.54

Je kunt met Joann mailen naar het volgende adres: joann.ramaekers@googlemail.com hier beneden (PDF) vind je de informatie als je mee wilt doen. Informatie betreffende Optocht Landgraaf Sjtadsprins Groupies

Perskit

Hier vind je diverse posters die je kunt gebruiken voor publicaties.
ook vindt je hier de sticker waar ik mijn auto mee versier, deze kunt u digitaal ondertekenen, een leuke boodschap of alleen je naam, stuur hem dan naar; info@schunken.nl
Natuurlijk voor de mensen die daar handig genoeg voor zijn Winking

Bij plaatsing van de foto's dient de fotograaf vermeld te worden.

Fotos stadsprins: Paul Tenzer
Fotos jeugdprins: Dennis Van Den Hoed
artwork Hubert Schunken


De PDF uitnodiging van de receptie: https://we.tl/7fGoX0YSYZ
hoge resolutie poster van d'r sjtadsprins & jeugdprins Jordy en ander artwork: https://we.tl/LTcWVcmaSR

Een jongensdroom gaat in vervulling

LANDGRAAF – Hij wordt de officiële sleutelhouder en heerst over Landgraaf tijdens het vastelaovesseizoen 2016-2017. En die sleutel beschermt hij, naar eigen zeggen, met zijn leven. Hubert Schunken: diskjockey, grafisch vormgever, muziekliefhebber, liedjesschrijver, ex-postbode, zanger, arrangeur en evenementenorganisator. Een tienduizendpoot waarbij muziek zijn hele leve lang al de absolute boventoon voert.
“Ik ben een Limburger in hart en nieren en, bijna vanzelfsprekend, gek op vastelaovend.”, aldus Hubert Schunken. “Stadsprins zijn van de mooiste gemeente van Parkstad is een jongensdroom die in vervulling gaat. Ik heb er ongelooflijk veel zin in. We gaan er een enorm feest van maken. De organisatie is nog steeds in volle gang.” En organiseren zit Hubert in het bloed. “In het verleden heb ik diverse regionale evenementen georganiseerd waaronder een aantal jaren de Missverkiezing Parkstad. Dit, toen immens populaire, online evenement kreeg zelfs nationale bekendheid met een uitzending bij SBS6. Samen met een vriend heb ik ook de eerste plannen voor een Parkstad Leedjes Konkoer gemaakt. Een zeer succesvolle muziekproductie, uitgebracht onder mijn eigen  Nightshift Productions-label, was het resultaat. Welliswaar niet meer door mij; maar het succesvolle konkoer wordt nu nog jaarlijks in Parkstad georganiseerd.”, vertelt Hubert bevredigend.
Hubert is druk in zijn eigen opnamestudio waar inmiddels veel carnavalsartiesten de weg weten te vinden voor het opnemen van een vasteloavessjlager. Verder verzorgt hij voor L1-radio al zes jaar de Vastelaovend Sjlinger Mix; inmiddels een traditie enkele dagen voor vasteloavend in het dialectprogramma Plat-eweg. Ook is Hubert oprichter en zanger van Nachsjiech; een lokale muziekgroep die sinds 1994 (na het winnen van de publieksprijs op het Landgraafs Carnavals Muziekkonkoer) in steeds andere formaties optreedt. Door zijn werk als muziekjournalist voor een Limburgse portaalsite zo’n vijtien jaar geleden, werd hij door radiomaker Henk Hover benaderd om medesamensteller van de L1 Limbo Top Tien te worden. En dat is hij nog steeds. Na meer dan 25 jaar allround diskjockey te zijn geweest, haalt hij dit jaar wel definitief de naald van de plaat. Hubert: “Ik ben ooit begonnen met een koffer vol langspeelplaten en singeltjes. Daarmee trok ik langs honderden bruiloftsfeesten en andere partijen. De laatste jaren is enkel een laptop al voldoende. Ik heb de hele muziekverandering meegemaakt. Aan het allround diskjockey-werk komt een einde. Het is goed geweest.” Wel wil hij de komende jaren met zijn Vastelaovend Sjlinger Mix diverse podia onveilig maken. “Maar dan alleen nog maar met Limburgse muziek.”, verzekerd Hubert.
Hubert is in zijn dagelijks leven werkzaam bij Veiligheid Trainingen Nederland (VeTraNed) en Paraat Brandbeveiliging. Hij is verantwoordelijk voor de ontruimings- en technische tekeningen en verzorgt alle grafische werk voor de beide bedrijven. Ook is hij verantwoordelijk voor de promotie rond Stichting Wensambulance Limburg, waar hij diverse communicatiemiddelen regelt.
 
Hubert is al meer dan zestien jaar getrouwd met Anja Geraets. Beiden zijn fervent vastelaovendvierders. Vanzelfsprekend staat Anja dit jaar dan ook als prinses aan zijn zijde

.Prinses Anja